skip to Main Content
Wij doen

Poort naar avontuur

Wat we voor u kunnen doen

Teambouwvaardigheden

Teambouwvaardigheden

Leer om als team, leiderschapskwaliteiten en teambouwvaardigheden te functioneren

 Leiderschap Training

Leiderschap training

bedrijfsdag uitstapje, leiderschapsvaardigheden, uitdagingen van het leven, het leren van het richten van het doel

Dag Van De Toevlucht Uitje

Dag van de toevlucht Uitje

Met leuke activiteiten, dans, muziek, outdoor en indoor sport, veel keukens en momenten

 Avontuurlijke Dag Uitstapje

Avontuurlijke dag uitstapje

Bedrijfsleven, avonturen, avontuurlijke sporten, leuke activiteiten, teamvaardigheden opbouwen, leiderschapskwaliteiten

Waarom welkom op schouwen duiveland?

Van plan om de hele werkplek naar een avontuurlijke reis te nemen? Heb je kortingen nodig? Op zoek naar een goede plek voor alle mensen die zich herinneren? Met onze hulp kunt u een reis plannen om uw hele leven te onthouden. Wij bieden Corporate Outing in Hyderabad en Bangalore, enz. Steden met kortingen aan voor alle organisaties die hun medewerkers willen dichterbij brengen

Meer over welkom op schouwen duiveland

At this moment, an action is being taken to fill the website with information and participants. For each new (paying) participant that is being applied, the portal donates € 5,000 to War Child.

More information on this is available from 3 July at welkomopschouwenduiveland.nl

Help to make the internet portal welkomopschouwenduiveland.nl a perfect source of information for visitors and residents of Schouwen-Duiveland.

The internet portal welkomopschouwenduiveland.nl is an initiative of NuFormer Digital Media in Zierikzee

The internet portal for Schouwen-Duiveland is an asset for everyone

Everything on this extensive website is a source of information for both visitors or guests of the island and for residents. This interactive medium is available on July 3, 2008 at welkomopschouwenduiveland.nl and contains information about everything on and across the island of Schouwen-Duiveland.

To start with, there is an optimal search functionality for all companies on the island. When companies register as a participant, this information can be expanded with, for example, a description, logo and photo’s of the company and, of course, a link to the website. The own page within the portal can even be configured to be used as a website, including its own address. And of course, completely manageable by companies and organizations themselves.

This extended functionality is available free of charge for clubs, associations, foundations and other nonprofit organizations. Companies and companies pay eight euros per month for participation and use of the portal. As of July 3, companies and associations can register via the site.

In addition to information about companies, clubs, associations and foundations at Schouwen-Duiveland, the site gives a complete overview of events and outing tips in the region. If you want to share your favorite photo, place it on the site. Have you been looking out for your dining table? This will be a new user via the bulletin board (free of charge). And your favorite (holiday) job is also found through the job bank.

95fb1d46-e4df-4ab4-a85e-4e5ba80238db

Gelukkige klanten

justin-luebke-286157

Ik moet u alleen maar sturen en het team een ​​GROOT, dank u welkom voor de geweldige werk die in ons teamgebouw evenement is gedaan. De performance was erg professioneel en onderhoudend. De opmerkingen achteraf waren zeer gunstig. Mijn team had een fantastische tijd nodig om alle stress uit bijna zes maanden lang te werken. Het was geweldig om te zien dat ze lachen en genieten van de tijd samen … Jouw bedrijf heeft opnieuw een ongelooflijke baan gedaan! Hartelijk bedankt en we kijken ernaar uit om weer met je te werken!

– Luan Dolmans

Nieuws

Hoe je benen scheren voor een gladde, zijdezachte huid

pexels-cottonbro-4156341

9 door experts goedgekeurde stappen voor een geslaagde scheerbeurt, plus alle hulpmiddelen en producten die je nodig hebt.

We associëren het scheren van je benen vaak met beginners, maar je benen scheren kan een heleboel problemen opleveren, hoe lang je er ook mee bezig bent. Ingegroeide haartjes, sneetjes, en scheerbrand komen vaak voor, zelfs als je je al tientallen jaren scheert. “Het heeft me altijd verbaasd dat mannen les krijgen in scheren en vrouwen een scheermesje krijgen en in wezen ‘veel geluk’ te horen krijgen,” zegt Karen Young, oprichtster en CEO van het ethische ontharingsmerk, Oui The People.

Er zijn een overvloed aan veel voorkomende scheer-no-nos – zoals droog scheren, een ruwe zeep als scheercrème gebruiken of dat doffe, vuile scheermes dat je al weken onder de douche hebt liggen – die we eindelijk voorgoed moeten laten inslapen. Deze narigheden zijn niet jouw schuld – we bespreken maar zelden een goede scheertechniek voor je benen…tot nu. En onze handige gids kon niet op een beter moment komen, nu het warmere weer nadert en je de mooiste zomerjurken uit de kast haalt – en ook bikini’s! – zul je je misschien vaker moeten scheren met een van de beste scheermesjes voor vrouwen, elektrische scheerapparaten voor vrouwen of zelfs een bikinitrimmer gebruiken.

Zijn er bijwerkingen van het scheren van je benen?

De bijwerkingen van het scheren van de benen op de verkeerde manier kunnen variëren van een lichte irritatie tot een regelrechte infectie door met bacteriën beladen mesjes.

 • Irritatie: Jeuk of kleine bultjes kunnen vaak ontstaan bij het scheren. Dit komt waarschijnlijk door oude, botte mesjes of een irriterende formule van scheercrème. Schakel bij twijfel over op een scheercrème die voor de gevoelige huid is bedoeld en gebruik een schoon scheermes. Als er nog steeds bultjes ontstaan, neem dan een warm washandje en week de plek om de haarzakjes te kalmeren, en doe dan een ongeparfumeerde, ultrazachte bodylotion op de benen, zoals Doctor Rogers Restore Body Cream.
 • Infectie: Oude mesjes zijn niet alleen wild ondoeltreffend, maar ze geven ook meer kans op sneetjes en ingegroeide haren. Bovenop die hoofdpijn kunnen de mogelijke bacteriën op de gebruikte mesjes tot pijnlijke en ernstige infecties leiden. Verse mesjes gebruiken (dit betekent ze om de twee weken of minder vervangen) en je scheermes buiten de vochtige, bacteriegroeiende douche bewaren is van levensbelang. Wil je next-level reinheid, veeg dan na elk gebruik voorzichtig en voorzichtig met een watje met wrijfalcohol over de mesjes om er zeker van te zijn dat je scheermes schoon is voor je volgende scheerbeurt.
 • Littekens: Diepe inkepingen en ernstige scheerbrand kunnen leiden tot blijvende littekens als ze onbehandeld blijven. Je kunt mogelijke littekens verminderen door een scheercrème of -olie te gebruiken, een schoon, scherp scheermes te gebruiken, en snij- of brandwonden onmiddellijk te behandelen als ze toch ontstaan met een antibacteriële zalf.

Hoe lang duurt het om je benen te scheren?

We hebben het allemaal druk en ontharen is al onaangenaam genoeg, dus waarom zou je er niet gewoon wat vaart achter zetten, toch? Fout. Scheren is niet iets dat je wilt overhaasten, vooral voor de veiligheid van je huid, maar ook overhaasten betekent meestal grote stukken gemiste beenharen. “Het is veilig om te zeggen dat de tijd nemen je huid wat makkelijker afgaat – en je helpt voorkomen dat je plekken mist,” zegt Helene Caillate, de general manager van het lichaamsverzorgingsmerk Flamingo.

Hoe kun je je benen snel scheren? “Je wilt absoluut de tijd nemen, maar als je haast hebt, doe dan wat vrouwen al sinds het tijdperk van The Golden Girls doen en scheer alleen onder de knie,” zegt Young.

Hoe vaak moet je je benen scheren? Dat bepaal je helemaal zelf. Als je wilt dat je haar wat uitgroeit, prachtig. Wil je je om de paar dagen scheren omdat je houdt van het gevoel van gladde, zachte benen? Geweldig. Het is helemaal je persoonlijke voorkeur.

De producten die je nodig hebt om je benen te scheren

Verzamel je benodigdheden voor de douche – want, denk eraan, je scheermes hangt niet in de douche. De vochtige, vochtige omgeving van de douche is een broedplaats voor bacteriën op je scheermes. Laat het opbergen, en pak het dan als het nodig is vlak voor je douche. Wat heb je nog meer nodig? “Je hebt alleen een scheermes nodig om je te scheren, hoewel vooraf scrubben, tijdens het scheren een scheergel gebruiken, en daarna hydrateren je huid tijdens het hele proces het gezondst houdt,” zegt Caillate. Een alternatiev voor een sheermes is een ladyshave.

Voor het scheren

 • Body Wash en/of Body Polish: Niet alleen is een exfoliant nuttig voor dode huidcellen, maar het is ook preventief. “Ingegroeide huid wordt veroorzaakt door dode huidcellen, dus exfoliëren ‘reinigt’ je huidbarrière en maakt het gemakkelijker voor het scheermes om een soepele veeg te maken,” zegt Caillate. Probeer Dove’s Exfoliating Body Polish, die in vijf geuren verkrijgbaar is met een formule die echt op de huid aangrijpt, zodat je hem halverwege het douchen op je benen kunt masseren.


Tijdens het scheren

 • Scheermes: Kies je vechter. Elke expert zweert bij een ander soort scheermes, of dat nu een enkelbladig veiligheidsscheermes is of een scheermes met meerdere bladen, maar over één ding zijn ze het eens: zorg dat je scheermes schoon en scherp is. Hier zijn een paar scheermesjes die misschien perfect voor je zijn.
 • Veiligheidsscheermes: Het veiligheidsscheermes werd aan het eind van de jaren 1880 gemaakt als een veiliger optie voor de alledaagse gebruiker die niet wekelijks naar de kapper wilde trekken. Het heeft een bevredigend, verzwaard lichaam dat tijdens het scheren de perfecte hoeveelheid druk op de huid uitoefent. Probeer Oui The People’s wild populaire The Single – een scheermes met één blad dat Young creëerde na eindeloos zoeken naar een oplossing voor haar chronische ingegroeide haren en scheerbrand.Het scheermes met één blad is geweldig voor mensen met een gevoelige huid omdat het het trauma aan de huid minimaliseert en veel minder scheerbrand en ingegroeide haren veroorzaakt, terwijl je toch een perfect scheerresultaat krijgt. Een veiligheidsscheermes is ook veel duurzamer. In plaats van een heel scheermes of een scheerkop weg te gooien, verwissel je gewoon het scheermesje door het handvat los te schroeven, de twee plaatjes van elkaar te scheiden, en het oude mesje met een nieuw te verwisselen.
 • Scheermes met meerdere bladen: Als je de voorkeur geeft aan scheermessen met meerdere bladen, of dat nu een scheermes met drie, vier of vijf bladen is, zoek er dan een met een flexibele kop die beweegt zodat je inkepingen rond de knieën en enkels kunt vermijden, zoals het Billie Scheermes. Het is geliefd om zijn vlekkeloos gladde scheerbeurt via de vijf nikkelvrije mesjes, die omgeven zijn door een aloë vochtinbrengende crème om tijdens het scheren een dosis vocht te geven.
 • Scheercrème: Je hebt waarschijnlijk al een of twee keer Googled op “Hoe scheer je je benen zonder scheerschuim” toen je je realiseerde dat je geen scheerschuim meer had. In een snuifje kun je een zijdezachte body wash gebruiken, hoewel conditioner nog beter werkt – maar niets kan zo goed werken als het tikken van een van de beste scheercrèmes voor vrouwen. Het maakt een gemakkelijke gids om te zien waar je je geschoren hebt, plus het verzacht de haartjes, zodat je gemakkelijker glijdt. Wij zijn dol op de scheercrème van Fur. Als je liever een meer hydraterende scheercrème hebt, probeer dan Oui The People’s unieke scheergel-naar-melkachtige olie, Sugarcoat. Het verzacht de huid en het haar, terwijl het ook beschermt tegen het slepen van het scheermes, de voornaamste boosdoener van scheerbrand. “Een van de vele coole elementen van onze gel-naar-melk is dat het echt in je huid smelt, zodat die na het douchen gehydrateerd achterblijft zonder veel residu,” zegt Young. Als een traditionele schuimende scheercrème echter meer je stijl is, probeer dan Curie’s Whipped Body Wash, die deels body wash en deels scheercrème is. De fluweelzachte, luchtige textuur heeft een dik schuim, waardoor het perfect is voor het scheren, en het zit boordevol een handvol hydraterende olie en antioxidanten.


Na het scheren

Lichaamsolie en/of bodylotion: Breng na het douchen een hydraterende crème of olie aan op de geschoren zones, zegt dermatoloog en dermatologisch chirurg dr. Heather Rogers. Door de huid regelmatig gehydrateerd te houden voorkom je ingegroeide haartjes, merkt Young op.

Hoe je benen scheren

Dit is je uitgebreide gids over hoe je je benen moet scheren, voor zowel beginners als gevorderden. Voor het gemak geeft deze gids instructies speciaal voor hoe je je benen onder de douche (of in bad) kunt scheren, wat volgens de profs de meest ideale vorm is.

Stap 1: Exfoliëren

“Voor de beste en gladste scheerbeurt moet je eerst scrubben met een zachte fysieke lichaamspolish,” zegt Young. “Hierdoor worden dode huidcellen van het oppervlak getild en kan het scheermes super dicht bij de wortel van het haar komen.” Om je benen vakkundig te scheren zonder scheerbultjes te krijgen, wil je eerst scrubben voor het scheren, en dan een dag of twee na het scheren nog eens scrubben.

De truc om meer waar voor je geld te krijgen met een body polish is om het op een droge huid aan te brengen voor je onder de douche stapt. Zodra je binnenstapt, treuzel je achteraan weg van het water en laat je een klein aantal druppels de huid nat maken om wat slip toe te voegen terwijl je verder masseert. Blijf tijdens het masseren een heel klein beetje water toevoegen om een exfoliërende behandeling op spa- niveau te bereiken.

Stap 2: Houd het schoon

Als je het scrub-gedeelte overslaat, geen probleem, het is optioneel. Maar zorg ervoor dat je je lichaam en benen goed reinigt voor je een scheermes oppakt – dat is een niet-onderhandelbare vereiste. Je wilt er zeker van zijn dat je voor het scheren een schoon canvas hebt, zodat de mesjes zich op de haartjes richten en niet verstopt raken door de lagen vochtinbrengende crème en dode huidcellen die niet voor het scheren verwijderd werden.

Pak een effectieve, niet-irriterende lichaamsreiniger, zoals de prachtige Nécessaire Body Wash, die een overvloed aan vitaminen en oliën bevat die de huid voeden en verzachten terwijl ze gereinigd wordt. Breng de gel aan op een vochtige huid, maar uit de buurt van het water, zodat je de tijd hebt om de voordelen van de rijk schuimende zeep ten volle te benutten.

Als je bijzonder vatbaar bent voor ingegroeide haartjes en geen al te gevoelige huid hebt, gebruik dan een exfoliërende body wash met salicyl- of glycolzuur. De Kosas Good Body Skin wash heeft exfoliërende AHA’s en fruitenzymen om poriën te ontstoppen en puistjes te bestrijden.

Stap 3: Laat de boel stomen

“Let er bij het scheren op dat je je aan het eind van je douchebeurt scheert als je huid warm en zacht is,” zegt Dr. Rogers. Ze raadt aan de huid ongeveer 10 minuten op te warmen — maar vermijd heet water, want dat droogt de huid uit.

Dood de tijd door de behandelingen te doen die je altijd zegt te zullen doen (maar waar je nooit echt aan toe komt) — zoals het versterkende Briogeo Don’t Despair, Repair Deep Conditioning Mask dat minstens 10 minuten moet intrekken. En als je toch bezig bent, smeer je ook in met een gezichtsmasker. Probeer Pai Resurrection Girl, dat blauwe tansy en extracten van de resurrection plant (een woestijnplant boordevol hydraterende oliën) bevat voor de diepst hydraterende behandeling. Dit is ook een goed moment om je scheermes nat te maken, want veel scheermesjes zijn ontworpen om met water geactiveerd te worden, zoals Flamingo’s Razor, dat sheaboter en aloë rond de mesjes heeft voor meer bescherming tegen irritatie.

Stap 4: Gebruik een scheercrème of -olie

Je bent misschien geneigd om je benen gewoon nat te maken en er snel met een scheermes overheen te gaan om het proces te versnellen, maar scheercrème is een vitaal aspect van het scheren. Een scheercrème kan vochtinbrengende eigenschappen aan de huid toevoegen, maar het glijden en glijden van een scheerolie of -crème is wat voor een geslaagde scheerbeurt zorgt. “Gebruik scheercrème, olie, of een romige body wash die erg glibberig is zodat het scheermes gemakkelijker zachtjes over de huid kan glijden,” zegt Dr. Rogers. Het voegt in wezen een kussen toe tussen je scheermes en je benen — en je wilt een heel groot kussen tussen die scherpe mesjes en je huid.

Scheercrèmeformules helpen je ook te visualiseren waar je geweest bent — letterlijk. “Het geeft je een visuele hint om te zien waar je je wel en niet geschoren hebt,” zegt Caillate.

Stap 5: Pak je schone scheermes

Dr. Rogers raadt aan een scherp mesje te gebruiken en je scheermesjes regelmatig te verwisselen. En de American Academy of Dermatology is het daarmee eens, en raadt aan na vijf tot zeven scheerbeurten een nieuw mesje te gebruiken. Als het bijhouden van tijdlijnen niet je sterkste kant is, dan is een goede vuistregel om je mesjes na twee weken weg te gooien.

Inspecteer je scheermes altijd na elke douchebeurt en als er voor die twee weken te veel smurrie op lijkt te zitten, gooi de mesjes dan onmiddellijk weg. Deze kwaliteitscontrole stelt je in staat je elke keer effectief te scheren met minder passes, inkepingen en scheerbrand.

Verrassend genoeg is de douche de laatste plaats waar je je scheermesje wilt bewaren – de vochtigheid is de perfecte bacterie-ontmoedigende omgeving. Een koele, droge plaats, weg van douchevocht, is ideaal. Een goede manier om niet te vergeten je scheermes uit de douche te halen is de mesjes na elk gebruik schoon te maken. Laat het mesje (of de mesjes) onder heet water lopen om eventuele scheerolie, scheercrème of verdwaalde haartjes te verwijderen. Als je zeker wilt zijn dat het scheermes helemaal bacterievrij is, laat je een in wrijfalcohol gedrenkt watje naar beneden over de mesjes glijden. Dit verwijdert elk spoor van oliën, ziektekiemen en haren, en berg het dan op, zodat het voor je volgende scheerbeurt helemaal kan drogen.

Stap 6: Ga tegen de stroom in

Een van de belangrijkste vragen die je moet stellen als je voor het eerst leert hoe je je benen moet scheren is ‘scheer je je benen naar boven of naar beneden’ en het antwoord is (vervelend), dat het ervan afhangt.

“Scheer tegen de nerf in,” zegt dr. Rogers. “Als de haren naar je tenen toe groeien, scheer je naar boven toe, naar je hoofd toe.” Deze beweging zorgt voor een zo glad mogelijke scheerbeurt, hoewel je misschien je haarpatroon wilt inspecteren voor je onder de douche springt, want sommigen zullen merken dat hun haartjes in een paar verschillende richtingen kunnen groeien. Net zoals een koeienvlek haarstrengen op de hoofdhuid in verschillende richtingen kan laten groeien, kan beenhaar zich van nature in tegengestelde richtingen vormen. Als dat het geval is, verander dan voorzichtig de hoek van het scheermes, zodat je nog steeds tegen de haarrichting in scheert.

Als je een ongelooflijk gevoelige huid hebt, probeer dan het omgekeerde: scheer alleen in de richting waarin je haar groeit (waarschijnlijk langs het been naar je tenen). Tegen de nerf in scheren geeft weliswaar een veel gladder scheerresultaat, maar het verhoogt ook de kans op irritatie en inkepingen.

Stap 7: Scheer met doel en vorm

Eén ding dat je waarschijnlijk niet geleerd hebt toen je voor het eerst leerde hoe je je benen moet scheren, was de juiste scheervorm. Hoe snel of langzaam beweeg je het scheermes en hoe hard druk je?

Wat slagen betreft, wint langzaam en gestaag de race. “De beste manier om te scheren is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende: scheer met lange, gelijkmatige halen,” zegt Caillate. “Die hack die je op TikTok zag kun je vergeten: langzaam en gestaag is het beste.”

Young legt haar rechterbeen op de rand van de badkuip, pompt scheerolie direct op haar benen en scheert naar boven, beginnend bij de enkels, waarbij ze extra tijd neemt rond de benige plekken. Ze werkt in lange, gelijkmatige streken tot aan haar knie, en dan helemaal rond het been tot ze het rechterbeen voltooid heeft. Dan herhaalt ze dezelfde volgorde op haar linkerbeen. Als je boven de knie scheert, begin dan weer op het rechterbeen, en werk in lange streken van de knie tot aan de dij, en schakel dan over op het linkerbeen. Als je een beginner bent (of een beginner met een veiligheidsscheermes), moedigt Young kortere streken aan tot je je meer op je gemak voelt bij het scheren.

“Duw niet hard naar beneden met het scheermes,” zegt Dr. Rogers. “Door die druk is de kans groter dat het oppervlak van je huid wordt ingekerfd. Het is beter om hetzelfde gebied 10 keer voorzichtig te scheren dan één keer met te veel druk.” Als je een veiligheidsscheermes gebruikt, zijn die ontworpen om op natuurlijke wijze de perfecte hoeveelheid druk op de huid uit te oefenen, omdat ze verzwaard zijn. Je kunt het scheermes voorzichtig vasthouden en over de benen bewegen zonder ook maar een keer te drukken.

Stap 8: Spoelen en herhalen

Het klinkt misschien vervelend, maar het is de moeite waard om je scheermes tussen elke scheerbeurt af te spoelen. “Stop en spoel je mesjes na elke haal af om scheergel en haartjes weg te spoelen,” zegt Caillate. Als je merkt dat er haartjes in de mesjes blijven steken, probeer dan het scheermes direct onder de douchekop te laten lopen.

Als er haartjes tussen de mesjes vastzitten, kun je proberen het scheermes op een handdoek te deppen om de resten los te maken. Sommige deskundigen vinden het prettig een glas heet water op de rand van de douche te hebben staan, zodat je het scheermes erin kunt dompelen, zodat het meteen alle haartjes en oliën op de mesjes los kan maken. Zolang je de mesjes tussen elke haal schoon houdt, is er geen verkeerde manier. Als je tevreden bent over je scheerbeurt, spoel je de benen schoon onder koel water.

Stap 9: Hydrateer na het douchen

“Gebruik na het scheren een olie of een vochtinbrengende crème, en zorg ervoor dat je je huid dagelijks gehydrateerd houdt, want dat houdt ingegroeide haartjes op afstand,” zegt Young.

Volgens onze profs is het het beste om je lichaamsolie of moisturizer op een vochtige huid aan te brengen, want dan kan meer vocht worden ingesloten. In principe krijg je meer waar voor je geld.

Als je merkt dat je benen nog steeds droog zijn, probeer dan een laagje van een bodylotion en een bodyolie. Masseer eerst je body crème op de vochtige huid, en doe er dan een royale laag body olie over. Door dit paren kan de lotion dieper in de huid dringen, want de occlusieve olie erop vormt een hydratatiebarrière, die je huid in een cocon van vocht omhult. Dit proces kan iets langer duren dan je gebruikelijke vochtinbrengende applicatie, maar het is het zeker waard.

Hoe je slimme huis te bedienen met IFTTT

pexels-john-tekeridis-1072851-2

If This Then That (IFTTT) kan communicatieproblemen tussen al je slimme apparaten omzeilen

Het is duidelijk dat Internet of Things (IoT) integratie het Next Big Thing in tech is; vraag het maar aan Alexa, Siri, Cortana, of de Google Assistent. Maar ironisch genoeg lijdt IoT integratie onder een te grote buy-in; de industrie is in een totale oorlog om de controle. En het zijn niet alleen grote tech-autofabrikanten, fabrikanten van huishoudelijke apparatuur, en zelfs winkeliers zijn in de IoT arena gestapt, elk met nieuwe platforms die de consumentendroom van een industriestandaard op elk niveau verder osbscureert.

De introductie van IFTTT

Gelukkig is er voor dit alles een oplossing. If This Then That (IFTTT), dat in 2010 debuteerde, is een platform dat communicatieproblemen tussen al je slimme apparaten kan omzeilen.

De naam komt van een logische operator die universeel is in programmeertalen, maar maak je geen zorgen-je hebt geen ervaring nodig om hem te gebruiken. In de meeste gevallen is IFTTT zo simpel als het indrukken van een knop (of twee).

IFTTT werkt door Applets te gebruiken om apparaten, apps en andere diensten met elkaar te verbinden die niet zo willen samenwerken als jij wilt. IFTTT brengt regelmatig handige “recepten” uit met populaire diensten voor veelgebruikte apparaten en apps, maar je kunt ook je eigen recepten aanpassen. IFTTT geeft je ook de mogelijkheid om je eigen apparaten, apps en diensten toe te voegen. Het is zo veelzijdig dat je het zelfs kunt gebruiken om te integreren met meer ingewikkelde systemen, zoals smart-home technologie.

Ga aan de slag

Om IFTTT met je apparaten te verbinden, download je eerst de IFTTT app (iOS, Android) op de gadgets die je gaat gebruiken om je IoT apparaten te bedienen, of navigeer je naar ifttt.com.

Maak dan een account aan, en zorg ervoor dat al je apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten. Daarna zou je door een eenvoudige zoekopdracht recepten moeten kunnen vinden die al beschikbaar zijn voor je apparaten, zoals Amazon Alexa, Google Assistant, of Nest.

Hieronder volgt een lijst van enkele populaire IoT en smart home apparaten die je naadloos kunt integreren met IFTTT functies.

Beveiligingscamera’s

 • Netgear Arlo Pro 2
 • De Netgear Arlo Pro 2 is een PCMag Editors’ Choice voor beveiligingscamera’s voor thuis. Hij werkt niet alleen met Alexa voor stembediening, maar is ook 100 procent draadloos, weerbestendig, en beschikt over 1080p HD resolutie met nachtzicht.
 • Google Assistent integreren om je camera’s te bewapenen/ontwapenen
 • Begin met opnemen wanneer beweging wordt waargenomen tijdens specifieke uren
 • Automatiseer telefoonwaarschuwingen als er beweging wordt waargenomen
 • Arlo’s bewegingsdetectiefuncties verbinden met slimme lampen
 • En nog veel meer

Slimme luidsprekers

Amazon Echo Dot
Echo apparaten zoals de Echo Dot zijn stemgestuurde apparaten die Alexa gebruiken om muziek af te spelen, smart home apparaten te integreren, oproepen te plaatsen, berichten te versturen, en meer. Via Alexa verbind je je Echo met apparaten als WeMo, Philips Hue, Sony, Samsung SmartThings, Nest, en vele andere. Met IFTTT heb je toegang tot een breder scala aan functies zoals:

 • Synchroniseren van je sociale media profielen
 • Verbind Alexa met je iRobot of de beste robotstofzuigers
 • Synchroniseer to-do/ boodschappenlijstjes in Asana, Remember the Milk, en iOS herinneringen
 • Controleer de toegang tot de internetverbinding van je kind via Circle

Je vindt ook veel gelijksoortige functies beschikbaar voor andere slimme luidsprekers zoals de Google Home Max als je IFTTT verbindt met de Google Assistent. Dit omvat de mogelijkheid om SmartThings apparaten te bedienen, slimme lampen te manipuleren, en je televisie te bedienen.

Thermostaten

Ecobee4
De Ecobee4 thermostaat is een geavanceerd systeem dat je geld kan besparen op energiekosten door je huis efficiënter te verwarmen/koelen. Via Alexa kun je je Ecobee integreren met IFTTT en het volgende regelen:

 • Maak toggle ketens om automatisch lampen aan/uit te zetten bij het omzetten van andere schakelaars
 • Schakel lichten aan/uit via timers
 • Ontvang updates van je thermostaat activiteiten op verschillende apparaten
 • Stel comfortprofielen in voor verschillende personen in je huis
 • Integreer met Alexa stembediening

Slimme verlichting

Philips Hue
Met een gemiddelde levensduur van 20 jaar, automatische verlichtingsfuncties, en integratie met Alexa, kunnen Philips Hue slimme gloeilampen al bogen op heel wat geavanceerde functies. Maar wanneer je Philips Hue lampen met IFTTT verbindt kun je ook:

 • Automatische triggers instellen op basis van verschillende omstandigheden zoals tijd
 • Gebruik je telefoon om afzonderlijke lampen of groepen lampen te triggeren
 • Vertel de Google Assistent om “de scène in te stellen” voor je
 • Laat Alexa “het feest beginnen” door een gekleurde lichtshow te genereren

Deurbellen en slimme sloten

Live bewakingsfuncties, een resolutie van de 1080p HD camera, en nachtzicht maken van de SkyBell HD slimme deurbel een apparaat met veel mogelijkheden. Maar door je SkyBell HD deurbelcamera op je IFTTT netwerk aan te sluiten ontgrendel je nog veel meer:

 • Stel e-mail waarschuwingen en automatische opname in als je deurbel tijdens werktijd afgaat
 • Verbind slimme lampen (Hue, LIFX, enz.) om automatisch met de deurbel te activeren
 • Gebruik verschillende opnameplatforms (zoals Alexa, enz.) om video op te nemen
 • Ontvang waarschuwingen voor functies met bewegingsdetectie
 • Ontvang waarschuwingen via je Comcast X1 dienst

Baktips. Hoe je elke keer goede resultaten krijgt

pexels-suzy-hazelwood-1184265 (1)

Er wordt vaak gezegd dat koken een kunst is en bakken een wetenschap. Er is ongetwijfeld een overlapping tussen koken, waarvoor technische vaardigheden nodig zijn, en bakken, waarvoor kunst nodig is. Koken is echter net als schilderen: je moet het eten proeven en er je eigen stijl aan geven. Als je bij het bakken het recept niet tot op de letter volgt, valt de cake uit elkaar, smeren de koekjes uit, wordt de taartkorst taai, enzovoort. Maar als je deze baktips kent, zul je niet meer geïntimideerd zijn door het bakken. Veel bakfouten kunnen gemakkelijk vermeden worden als je de grondbeginselen begrijpt, geen vervangers gebruikt en een paar eenvoudige regels volgt.

1. Correct wegen

Van alle baktips is dit de belangrijkste bakregel! Idealiter weeg je je ingrediënten af op een digitale weegschaal, maar als je die niet hebt, is het juiste om een lepel en een waterpas te gebruiken om de ingrediënten af te meten. Dit lijkt onbeduidend, maar het is belangrijk. De hoeveelheid bloem in een maatbeker kan een paar ons variëren, dus als je de maatbeker uitneemt en vult, eindig je met te veel bloem en zijn je baksels droog. Het enige ingrediënt dat niet in kopjes verpakt mag worden is bruine suiker.

Vloeibare ingrediënten moeten afgemeten worden met een doorzichtige maatbeker met een schenktuit en een schaalverdeling op de zijkant van de beker. Ik gebruik die met de maatstrepen die van bovenaf zichtbaar zijn.

2. Investeer in een goede mixer

Ik heb een KitchenAid mixer van 5 liter waar een ei tegelijk in past en ik gebruik hem voor de meeste dingen, waarbij ik hem op het werkblad laat staan. Je kan hier de beste keukenmachine vinden! Als je een goede koopt, gaat hij tientallen jaren mee. Een elektrische handmixer is een goed alternatief.

3. Gebruik ingrediënten op kamertemperatuur

Als een recept vraagt om ingrediënten op kamertemperatuur, is het belangrijk dat te volgen. Koude boter maakt niet aan, en koude eieren kunnen vastlopen en het deeg hard maken. Je kunt ze het beste een nacht op het aanrecht laten staan, maar om eerlijk te zijn vergeet ik ze bijna. Om de eieren op kamertemperatuur te brengen, leg je ze in een kom en verfris je ze een paar minuten in heet kraanwater. Gebruik de magnetron om de boter op kamertemperatuur te brengen, maar houd het in de gaten want het kan het recept bederven als het te zacht wordt. Ik snijd de stokjes meestal in stukjes van 1 inch [2,5 cm] en verwarm ze om de 10 seconden op 50% vermogen tot ze zacht zijn.

4. Controleer de oventemperatuur

Het is raadzaam de oventemperatuur van tijd tot tijd te controleren om zeker te zijn dat hij juist is. Op dezelfde manier mag je bij het bakken de oven niet openen of erin kijken tot de aanbevolen baktijd verstreken is. Anders komt er koude lucht in de oven die het bakproces verstoort. Als je echter in meerdere pannen kookt of als de oven heet is, draai de pannen dan tijdens het proces om.

5. Doe geen vervangingen

Helaas is er geen goed substituut voor gewone bloem, suiker, boter en eieren. Bakken is chemisch, dus experimenteer op eigen risico. Maar als je kleine veranderingen aanbrengt die de chemie van het recept niet veranderen, zoals het toevoegen van noten of het verwisselen van sinaasappelschil voor citroenschil, zal de “receptenpolitie” je niet achterna komen.

6. Met een lichte hand

Als je ooit gebakken hebt, heb je vast wel eens de zin “Don’t overmix” gezien. Dit komt omdat, zodra meel aan een recept wordt toegevoegd, het mengen de ontwikkeling van gluten bevordert, waardoor een kauwerige of taaie textuur ontstaat. Brooddeeg wordt gekneed om de gluten te activeren, waardoor het kauwbaar wordt, maar zachte cakes en muffins zijn dat niet, toch? Als het recept zegt “niet overmixen”, mix dan tot het deeg gelijkmatig is.

In het geval van scones en koekjes zeggen recepten soms “het deeg niet te veel kneden”. Dit is ook om te voorkomen dat de gluten geactiveerd worden. Ook om te voorkomen dat de boter verhit of gesmolten wordt. Klontjes koude boter zullen in de oven stomen, waardoor het deeg rijst en zachte, schilferige baksels ontstaan.

7. Begrijp expanders

Bakpoeder en baksoda worden in veel recepten gebruikt om ongezuurde baksels op te kloppen. Ze zijn niet onderling verwisselbaar. Baking soda heeft zure ingrediënten nodig om te activeren, dus wordt het gebruikt in recepten die karnemelk, citroensap of cacaopoeder bevatten. Bakpoeder heeft alleen vloeistof nodig om te activeren, dus wordt het gebruikt in recepten die geen zure ingrediënten bevatten. Sommige recepten, zoals chocolate chip biscuits, gebruiken zowel bakpoeder als baksoda. Deze recepten bevatten vaak wat zure ingrediënten, zoals bruine suiker, maar baking soda alleen kan het volume van het receptbeslag niet verhogen, dus wordt bakpoeder toegevoegd om het tekort aan te vullen.

8. Voeg ingrediënten beetje bij beetje toe

Misschien ligt het aan mij, maar ik verlies vaak uit het oog wat ik in de keuken aan het doen ben. Bij het bakken verdeel ik de ingrediënten zorgvuldig in kleinere porties en doe ze in een kom, zodat ik weet wat ik er al in heb gedaan.

9. Bekleed de pan met perkamentpapier of anti-aanbakfolie.

Perkamentpapier is heel geschikt om koek- en cakevormen mee te bekleden, en is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken. Het kan ook vele malen hergebruikt worden. Professionele siliconen matten zijn daarentegen duurzamer dan perkament en kunnen oneindig gebruikt worden. Bekleed voor staafkoekjes een bakvorm met met kookspray bestreken aluminiumfolie voor zwaar gebruik, zodat je de koekjes er gemakkelijk uit kunt halen. Til het blok gewoon op de plank en knip het uit – gebruik een folie van goede kwaliteit, zoals Reynold’s Wrap Heavy Duty, goedkopere folies kunnen blijven plakken.

Beste evenementen voor zakelijke studenten

zakelijke studenten

Evenementen voor bedrijfsstudenten helpen hen beter te begrijpen en te oefenen op managementvaardigheden. De gebeurtenissen voor zakelijke studenten richten zich op netwerken, zelfontwikkeling en ontmoeting inspirerende en succesvolle mensen. Hier is een lijst van evenementen voor zakelijke studenten,

zakelijke studenten

Globale innovatieve jeugdconferentie:

De Wereldwijde Innovatieve Jeugdconferentie (GIYC) is een van de grootste opleidingsconferenties voor studentenconferenties in Azië-Pacific. Een groep van 10 studenten van de Queensland University of Technology en de Universiteit van Queensland organiseert dit wereldwijde evenement met behulp van het Idea Network van de Universiteit van Queensland. Dit evenement richt zich op het helpen van enthousiaste ondernemers om hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven.

Afrika zakelijke conferentie:

De Afrikaanse Business Club herbergt jaarlijks de African Business Conference. De conferentie analyseert de connectie en de relatie tussen stakeholders, samen kan het mogelijke potentieel van Afrikaanse economieën ontgrendelen. De conferentie zal zich richten op het ontploffen van actie en het channelen van onze collectieve inspanningen om oplossingen te creëren die bijdragen tot de welvaart van Afrika in deze procedure.

BMU International Innovation conferentie:

De BMU International Innovation conferentie wordt georganiseerd door de BMU Munjal University in samenwerking met de Imperial College Business School, Singapore. Het tweedaagse programma bevat multi-track sessies met deelname van colleges en andere instellingen, ondernemers en industrieën. De beste innovaties worden beschouwd als een van de hoogste prioriteiten voor sociale en economische groei.

Wereldhandelsdialoog:

De wereldwijde bedrijfsdialoog is een evenement georganiseerd voor het starten van een dialoog tussen de leiders van vandaag en de leiders van morgen zonder beperkingen. Ze geven kansen voor jonge aspirant-ondernemers om met top business professionals te communiceren en hun toekomst daardoor te vormen.

Globale jonge leidersconferentie:

Dit tien-daagse evenement is georganiseerd in Washington, DC en New York City. Het biedt de deelnemers de mogelijkheid om in-demand leiderschapsvaardigheden aan te nemen, verschillende perspectieven van over de hele wereld te krijgen. Het stelt de deelnemers ook in staat om contact te leggen met wereldwijde leiders.

Global Entrepreneurship Congress:

Het wereldwijde ondernemerschapskongres assembleert duizenden ondernemers, zakenman, investeerders en succesvolle startende ondernemingen uit meer dan 160 landen over de hele wereld om nieuwe ideeën voor succesvolle ondernemingen te innoveren. Gedurende deze lange conferentie maken afgevaardigden verbindingen, inzicht krijgen, leren over nieuw onderzoek, en staan ​​ze klaar om hun programma’s, beleidsideeën of stevige basisvaardigheden te vernieuwen.

Studententop 2016:

Dit evenement is Ierland’s grootste studentengeheerlijke startconferentie. Het hoofddoel van de top is om de studenten te helpen hun opstartideeën uit te voeren en werkgelegenheidskansen te vinden bij bestaande soortgelijke opstarters.

HPAIR Harvard conferentie:

HPAIR staat voor Harvard Project voor Aziatische en Internationale Relaties is een conferentie georganiseerd door studenten van de Harvard University. HPAIR Harvard conferentie is de grootste conferentie in de regio Azië-Pacific. Het doel van de HPAIR conferentie is om een ​​effectief forum te bieden voor uitwisseling over internationale kwesties in verband met Azië.

Back To Top