skip to Main Content
Zakelijke Studenten1

Beste evenementen voor zakelijke studenten

Evenementen voor bedrijfsstudenten helpen hen beter te begrijpen en te oefenen op managementvaardigheden. De gebeurtenissen voor zakelijke studenten richten zich op netwerken, zelfontwikkeling en ontmoeting inspirerende en succesvolle mensen. Hier is een lijst van evenementen voor zakelijke studenten,

zakelijke studenten

Globale innovatieve jeugdconferentie:

De Wereldwijde Innovatieve Jeugdconferentie (GIYC) is een van de grootste opleidingsconferenties voor studentenconferenties in Azië-Pacific. Een groep van 10 studenten van de Queensland University of Technology en de Universiteit van Queensland organiseert dit wereldwijde evenement met behulp van het Idea Network van de Universiteit van Queensland. Dit evenement richt zich op het helpen van enthousiaste ondernemers om hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven.

Afrika zakelijke conferentie:

De Afrikaanse Business Club herbergt jaarlijks de African Business Conference. De conferentie analyseert de connectie en de relatie tussen stakeholders, samen kan het mogelijke potentieel van Afrikaanse economieën ontgrendelen. De conferentie zal zich richten op het ontploffen van actie en het channelen van onze collectieve inspanningen om oplossingen te creëren die bijdragen tot de welvaart van Afrika in deze procedure.

BMU International Innovation conferentie:

De BMU International Innovation conferentie wordt georganiseerd door de BMU Munjal University in samenwerking met de Imperial College Business School, Singapore. Het tweedaagse programma bevat multi-track sessies met deelname van colleges en andere instellingen, ondernemers en industrieën. De beste innovaties worden beschouwd als een van de hoogste prioriteiten voor sociale en economische groei.

Wereldhandelsdialoog:

De wereldwijde bedrijfsdialoog is een evenement georganiseerd voor het starten van een dialoog tussen de leiders van vandaag en de leiders van morgen zonder beperkingen. Ze geven kansen voor jonge aspirant-ondernemers om met top business professionals te communiceren en hun toekomst daardoor te vormen.

Globale jonge leidersconferentie:

Dit tien-daagse evenement is georganiseerd in Washington, DC en New York City. Het biedt de deelnemers de mogelijkheid om in-demand leiderschapsvaardigheden aan te nemen, verschillende perspectieven van over de hele wereld te krijgen. Het stelt de deelnemers ook in staat om contact te leggen met wereldwijde leiders.

Global Entrepreneurship Congress:

Het wereldwijde ondernemerschapskongres assembleert duizenden ondernemers, zakenman, investeerders en succesvolle startende ondernemingen uit meer dan 160 landen over de hele wereld om nieuwe ideeën voor succesvolle ondernemingen te innoveren. Gedurende deze lange conferentie maken afgevaardigden verbindingen, inzicht krijgen, leren over nieuw onderzoek, en staan ​​ze klaar om hun programma’s, beleidsideeën of stevige basisvaardigheden te vernieuwen.

Studententop 2016:

Dit evenement is Ierland’s grootste studentengeheerlijke startconferentie. Het hoofddoel van de top is om de studenten te helpen hun opstartideeën uit te voeren en werkgelegenheidskansen te vinden bij bestaande soortgelijke opstarters.

HPAIR Harvard conferentie:

HPAIR staat voor Harvard Project voor Aziatische en Internationale Relaties is een conferentie georganiseerd door studenten van de Harvard University. HPAIR Harvard conferentie is de grootste conferentie in de regio Azië-Pacific. Het doel van de HPAIR conferentie is om een ​​effectief forum te bieden voor uitwisseling over internationale kwesties in verband met Azië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top